Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) open voor ondernemers

Gepubliceerd op: maandag 29 juni 2020 | 9:29

Op dinsdag 30 juni om 12:00 uur gaat de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) open. Deze is bedoeld om mkb-bedrijven, verenigingen en zzp'ers te helpen een deel van de vaste lasten te betalen. De regeling volgt op de eerdere Tegemoetkoming schade COVID-19 (TOGS) en is voor dezelfde doelgroep.

Vaste lasten
De tegemoetkoming helpt bij het betalen van vaste lasten zoals huur, pacht, onderhoud, verzekeringen, leasecontracten en abonnementen. De hoogte van het bedrag hangt af van uw omzetverlies en de omzet in de zogeheten referentieperiode. Het omzetverlies moet minimaal 30% zijn. Het maximale subsidiebedrag is € 50.000.

Hulpmiddelen
Op de webpagina Tegemoetkoming Vaste Lasten vindt u alvast de voorwaarden en kunt u lezen wat u bij de hand moet hebben om een aanvraag in te dienen. Om u zo goed mogelijk door het aanvraagproces te loodsen is er een animatie gemaakt over hoe de TVL werkt.

Tot slot is er de mogelijkheid om tijdens het invullen van uw aanvraagformulier live te chatten, e-mailen of bellen met onze medewerkers bij Klantcontact. Zij staan de eerste weken ook buiten kantooruren klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Lansingerland Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Lansingerland Business Plaza is om ondernemers uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL